dilluns, 1 de març del 2010

5a prova VI CS Golf Club Egara - Srixon

Podeu fer les vostres inscripcions per la 5a prova del VI Campionat Social de Golf Club Egara - Srixon, a celebrar el proper 14 de març del 2.010 al recorregut Tour del PGA Golf Catalunya.

Inscripcions fins el diumenge 7 de març de 2010.

Per el Hotel, ens ofereixen les ofertes standard que trobarem a la web, amb upgrade a habitació superior, aigua i fruita a l'arribada i 10% descompte en tractament a l'SPA.

7 comentaris:

  1. A VEURE SI ALGU S'ESTIRA I PODEM FER UN AVITUALLAMENT!

    ResponElimina
  2. Tens rao Titus, hi ha molt empresari que paticipa hi molt pocs que s'estiran. Pero tots es foten l'entrepa paguen els altres.
    Ajudeu a la seccio racans.

    ResponElimina
  3. Benvolguts membres de la Junta:
    Ahir diumenge, tres jugadors del Egara van ser invitats al "Gambito Tour" per mediació d'un sponsor prou important com Hapimag , representat aquí Espanya per el nostre Miquel Pi.
    En el grup dels dolents, no se si superior o inferor, hi habien uns 125 participants.
    !!ATENCIÓ!!! Els tres representatnts del Egara, el Iraquí Georges Shoemaker alias "Copi", el coreano Kim Jun-Ko-Sa i el austriac Johannes Kommerz van deixar el pavelló molt alt. L'Iraquí va fotre 35 punts (el seu fill juga al 35), el Coreano no m'enrecordo però por ahí, i el austriac 34.El guanyador 39. Si juguem per equips segur que guanyem, doncs el "shomaker" va quedar 11º i el austriac 14º.
    ¿Que vull dir amb aixó? Dons sencillament ja teniu equip per la Ryder!!!!!!!!!!!foteu tres o quatre d'aquests que la toquen una mica i nosaltres tres i segur que guayem.
    Bé, m'en vaig a fer un ninot de neu!!!!!
    Joancu.

    ResponElimina
  4. Tinc entés que el Shoemaker s'ha quedat a casa aquest matí celebrant-ho amb l'excusa de la neu etc... quina cara!
    Tu foten ninots de neu i el Quim a saber!!
    Quin trio.
    el diumenge us posarem un marcador oficial RFEG a veure si foteu tants punts!!!
    Ah i porteu boles vermelles o taronges, perque al pas que anem!!!

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Eh...... jo m'e quedat el dilluns a la tarde a casa per facilitar la labor al mossos, (un cotxe meys a la carretera) i de passada he a aprofitat per comensar a fer un estudi per a construir el macro puticlub a Villalba, zona dones del pais zona de color, i tambe espai reservat al tercer sexe,com que entre forat i forat teniam temps de sobre, aixo si ens ven fotre les botes al catering,potser diumenge no tindrem bocata, pero que nos quiten lo bailao, diumenge varem tenir, pate,pinxitos, formatges vi, cava, postres i cafe.i tot servit per dos argentinetes de bandera, Titus ves prenen nota
    El coreano

    ResponElimina
  7. D'argentines podem portar les que tenim al Club, però no sé si estaran d'acord amb servir-nos l'esmorçar. Tot potser que ens fotin un cop de bastó ( estic ) quan els hi proposem

    ResponElimina